Limagrain repky

Štvrtok 23.mája 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela

Únia hydinárov Slovenska (ÚHS) tradične pred záverom roka organizuje odborné podujatie pre zástupcov hydinárskeho priemyslu, ako aj pre tých, ktorí s hydinárskymi firmami spolupracujú. V utorok 28. novembra 2023 sa v Podbanskom uskutoční už 31. ročník tohto seminára, o ktorý je každoročne veľký záujem tak zo strany slovenských hydinárov, ako aj z okolitých krajín.

Dnešná dynamická doba obohacuje subjekty pôsobiace v našom odvetví množstvom nových podnetov, ktoré môžu pomôcť skvalitňovať a zefektívňovať výrobu pri zachovaní vysokých štandardov starostlivosti o zvieratá,“ hovorí riaditeľ ÚHS Daniel Molnár. Ako ďalej uvádza, aj na tomto seminári budú renomovaní odborníci z oblasti vedy, výskumu i praxe zo Slovenska, Česka, Nemecka a ďalších krajín prezentovať najnovšia poznatky z oblasti chovu a výživy kurčiat, zoohygieny, predstavia vysoko efektívne hybridy, ale napríklad aj nové technológie vo výrobe kŕmnych aditív či kartónové obaly na tekuté vajcia ako novú pridanú hodnotu pre producentov vajec. „Seminár je jedinečná príležitosť nielen pre veľkochovateľov hydiny, ale aj pre tých lokálnych, ktorých každoročne na Slovensku pribúda, načerpať množstvo nových informácii pre svoju prácu,“ uzatvára D. Molnár.

Viac informácii o programe seminára na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

 

agropoistenie

deň pola

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov