Limagrain repky

Štvrtok 06.júna 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Zakladateľkou je Marcela Lauková, majiteľka cestovnej kancelárie Agritours Slovakia. Pre slovenských i zahraničných klientov organizuje od roku 2004 farmárske študijné cesty. Pozná svet slovenských farmárov, je partnerkou súťaží NAJ Agromanažér, NAJ Agro dievča, chlapec Slovenska.

Na vznik koštovky si spomína takto: Farmársky kôš bol naším Agritours firemným darčekom niekoľko rokov pred covidom, naši klienti mi často volali s poďakovaním, že krajší a chutnejší vianočný darček ešte nedostali, a keď sme na jeseň 2020 z dôvodu covid opatrení nemohli pracovať, bolo rozhodnuté - začneme predávať farmárske koše, aby na nás aj tento rok naši firemní klienti v dobrom spomínali“.

KOŠTOVKE spolupracujeme so slovenskými farmármi a producentmi potravín, ktorí patria k tým najlepším. Často nám to počas food tours pre zahraničných hostí povedali i spolupracujúci Nóri, Švédi či Američania. Do KOŠTOVIEK sme zabalili pestrú paletu chutí, ktoré sú vhodné na každú udalosť. Či už ide o darček, poďakovanie, rodinnú oslavu alebo len tak, keď máte chuť na niečo originálne a naozaj dobré! Vychutnajte si autentický zážitok s ľuďmi, na ktorých Vám záleží.

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov