Limagrain repky

Štvrtok 06.júna 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Videá s maximálnym rozsahom 5 minút a primeranou kvalitou (súčasné mobilné telefóny tvorbu takýchto videí umožňujú) treba zasielať na emailové adresy:

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.), prípadne na email relácie Farmárska revue v období od 1. marca do 10. apríla 2021. Študenti ich môžu posielať priamo, alebo prostredníctvom svojich pedagógov.

Videá budú následne zverejnené na našom portáli www.agrobiznis.sk a na facebookovej stránke agrobiznis.sk. Hodnotiacim kritériom pre zostavenie poradia bude počet zhliadnutí za obdobie 20 dní po zverejnení videa.

Pre autorov videí s najvyšším počtom zhliadnutí máme pripravené vecné ceny od spoluorganizátorov súťaže (SPU v Nitre a Farmárskej revue). Víťaz získa poukaz na nákup poľnohospodárskych produktov v hodnote 100 € od VPP, s.r.o., SPU v Nitre a pokiaľ sa rozhodne študovať na SPU v Nitre, získa aj mimoriadne štipendium rektorky. Tiež bude môcť prezentovať svoje gazdovstvo v relácii Farmárska revue.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov je plánované na jún počas vysielania priameho prenosu Špeciálu Farmárskej revue.

Vydavateľstvo Slovenský CHOV

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov