Basf daxur

Basf systiva

Basf systiva

Sobota 27.júla 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) spúšťa podcast PPA PODCAST. Reflektuje tak na nové formy a informačné kanály, ktoré dokážu efektívne osloviť poľnohospodárov, lesníkov, vinohradníkov, včelárov, mestá a obce a tiež širokú verejnosť, ktorú zaujíma téma poľnohospodárstva.

Podcast prináša aktuálne informácie o činnosti PPA priamo z prvej ruky a agentúra ho bude využívať ako nástroj kontinuálnej a plnohodnotnej komunikácie s verejnosťou. Využívanie nových foriem komunikácie je zároveň ďalším krokom k transparentnosti pri plnení úloh, ktoré PPA vykonáva. Tiež ide o využitie komunikačného prostriedku, ktorý je blízky mladej generácii a teda aj mladým poľnohospodárom či farmárom. PPA verí, že sa z neho dozvedia vždy všetky potrebné informácie k svojmu podnikaniu v agro rezorte. Všetky časti podcastov budú postupne pribúdať na SPOTIFY, DEEZER, APPLE PODCAST, AMAZON MUSIC, GOOGLE PODCAST, OVERCASTS, POCKET CASTS, CASTOS, PODMAZ.

Prvý podcast je k dispozícii na https://ppapodcast.castos.com/episodes/ppa-podcast-s01e01. Poľnohospodári sa v prvej pilotnej časti dozvedia, aké činnosti vykonáva PPA, ako im pomáha pri ich podnikaní a tiež aktuálne informácie o vyhlásených výzvach, ich nastavení a možnostiach využitia.

Zverejnený bude aj na webovej stránke PPA www.apa.sk, FB a Instagram.

 

Tlačová správa PPA

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

pottinger

Mohlo by vás zaujímať

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov