Basf daxur

Basf systiva

Basf systiva

Sobota 27.júla 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Spoločné výskumné centrum Európskej komisie

začalo prieskum na monitorovanie vplyvu pandémie spôsobenej koronavírusom (COVID-19) na hospodárske subjekty pôsobiace v agropotravinárskom dodávateľskom reťazci.

 

Prieskum sa zameriava na spoločnosti a podniky (vrátane malých podnikov a poľnohospodárov) vo všetkých členských štátoch EÚ, ktoré sa zaoberajú produkciou, distribúciou, spracovaním, veľkoobchodom alebo maloobchodom v rámci agropotravinárskeho dodávateľského reťazca. Cieľom je zistiť odolnosť hospodárskych subjektov v celom reťazci, obmedzenia, ktorým čelia v dôsledku ochorenia COVID-19, a spôsob, akým na ne reagujú.

Vaše odpovede nám môžu pomôcť získať relevantné dôkazy na účely tvorby politík EÚ. Vyplnenie dotazníka trvá približne 25 minút. Termín na jeho vyplnenie uplynie 30. novembra 2020.

Údaje o miere účasti podľa krajiny a funkcie v reťazci sú k dispozícii na ďalej uvedenom odkaze. Po ukončení štúdie tam budú k dispozícii aj jej anonymizované výsledkyhttps://datam.jrc.ec.europa.eu/datam/mashup/COVID19_FOODCHAIN/

Odkazy na prieskumy:

Prieskum pre podniky/spoločnosti v agropotravinárskom reťazci https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Business_operators

Prieskum pre organizácie, ktoré podporujú alebo zastupujú záujmy podnikov v agropotravinárskom reťazci https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Other_operators

Pavel Ciaian

Spoločné výskumné centrum (JRC) Európskej Komisie

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

pottinger

Mohlo by vás zaujímať

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov