Limagrain repky

Štvrtok 06.júna 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

O tom, že sme už po trinástykrát udelili ocenenia NAJkrajšie a NAJfotogenickejšie zviera výstavy sme vás už informovali v nedávnom príspevku.

Myšlienka organizovať takúto súťaž, ktorá sa netýka len Agrokomplexu (Najkrajšie zvieratá vyhlasujeme na všetkých - vrátane regionálych, výstavách) priniesla veľký záujem médií, nielen odborných. Zviera, nad ktorým žiari tabuľka, že je NAJfotogenickejšie, sa stáva okamžite objektom fotografovania desaťtisícov návštevníkov Agrokomplexu a následne sa tieto fotografie šíria na sociálnych sieťach. Putuje tak pozitívna zvesť o našich chovateľoch. Napríklad i taká, kedysi samozrejmá. Že na Slovensku ešte nejaké hospodárske zvieratá stále sú.

Teší nás, že NAJ zvieratám bol venovaný priestor aj v Špeciáli Farmárskej revue, vysielanom z veľtrhu v priamom prenose.

Tiež i to, že naša aktivita organizovaná v rámci Iniciatívy Mladí v agrobiznise a na vidieku, mala v tomto špeciáli opäť priestor. S Jankom Škorňom sa naživo rozprávali úradujúce NAJ agro dievča Lilla Tóthová a aktuálny víťaz súťaže videí Môj život na gazdovstve Jakub Cvíčela. 

Videá zo súťaže boli počas výstavy premietané v Gazdovskom dvore U výskumníkov. Popri tom boli robené rozhovory s ich autormi, ktorí "vystúpili" z obrazovky a diskutovali v moderovanej diskusii s mnohými deťmi, ktoré do tejto veľmi obľúbenej expozície zavítali. Videá z týchto diskusií nájdete na facebookovej stránke Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra, ktoré je ich autorom a prezdieľané aj na facebookovej stránke agrobiznis.

Špeciál Farmárskej revue nájdete na tomto mieste.

 

Ján Huba, AGROBIZNIS

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Mohlo by vás zaujímať

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov