Limagrain repky

Štvrtok 06.júna 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) od dnes prijíma žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci – dotácie na kontrolu úžitkovosti, testovanie a odhad plemennej hodnoty. Termín na posielanie žiadostí je od 1. júna 2023 do 5. júna 2023. Alokácia na túto dotáciu je 1 200 000 EUR.

iadosť je možné predložiť prostredníctvom formulára, ktorý je registrovaným žiadateľom v systéme ITMS2014+ dostupný na webovom odkaze http://itms2014.sk/ po prihlásení.

Vyplnený formulár žiadosti žiadateľ predkladá:

- elektronicky, ak disponuje žiadateľ kvalifikovaným elektronickým podpisom,

alebo

poštou s overenými podpismi na žiadosti na adresu:

Pôdohospodárska platobná agentúra

Sekcia organizácie trhu a štátnej pomoci

Odbor štátnej pomoci

Hraničná 12

815 26 Bratislava

Žiadosti podané po termíne 5.6.2023 nebudú platobnou agentúrou akceptované a rovnako nebude možné v systéme ITMS2014+ podať žiadosť o poskytnutie štátnej pomoci na kontrolu úžitkovosti, testovanie a odhad plemennej hodnoty hospodárskych zvierat.

Bližšie informácie o spôsobe poskytovania štátnej pomoci a usmernenia pri podávaní žiadosti môžu žiadatelia získať priamo na Sekcii organizácie trhu a štátnej pomoci, Odbor štátnej pomoci Pôdohospodárskej platobnej agentúry v Bratislave na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .

Aktuálna schéma je zverejnená na webovom sídle Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky https://www.mpsr.sk/index.php?navID=347&id=9102.

 

Tlačová správa PPA

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov